O nama

 
MobileLand d.o.o. je nastala 2003-će godine kao naslijednik s.t.r. MobileLand osnovane davne 1999-te godine u Baru. Trenutno, naša firma ima veleprodajnu, maloprodajnu i servisnu mrežu kako u Crnoj Gori, tako i u okruženju. Prvi smo direktni uvoznik Xiaomi telefona i opreme za mobilne telefone, kao i jedini ovlašćeni distributer i serviser Ulefone telefona za prostor Crne Gore. Osim Xiaomi i Ulefone mobilnih telefona i opreme bavimo se i uvozom svih poznatih brendova mobilnih telefona i opreme kao što su Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, LG i drugi.
Najveći smo uvoznici i distributeri dodatne opreme za mobilne telefone u Crnoj Gori u zadnjih 10 godina. Ističemo ekskluzivno distributerstvo nad renomiranim brand-ovima opreme za mobilne telefone kao što su Teracell, Capdase, X-SIM, Remax, Proda, Platina, Terabyte, LDNIO, Nillkin, Jekod, itd.

 

Osim mobilnih telefona i opreme za mobilne telefone MobileLand d.o.o. se bavi distribucijom kompletne lepeze proizvoda iz oblasti potrošačke elektronike, odnosno bijele tehnike, TV, Audio i video opreme svih vodećih svijetskih proizvođača.

 

Moramo se pohvaliti i našim servisnim centarima u Podgorici i Baru, kao jednim od opremljenijih servisa kod nas, zvanično ovlašćenim od strane Ulefone kompanije.

Partnerstvo sa sestrinskom firmom MyCase.rs na polju odabira soptsvenog dizajna vaše futrole, svrstava nas u pionire u toj grani i ponosni smo što je Crna Gora zajedno sa Austrijom, Srbijom, Hrvatskom... među prvim državama u svijetu koja svojim cijenjenim mušterijama nudi i ovu vrstu usluge.

 

Maloprodajni objekti u Crnoj Gori: